فیلم سینمایی محمد رسول الله (ص) اکران شد
- توضیحات
- دسته: مجله خبري
- منتشر شده در 07 شهریور 1394
- نوشته شده توسط فن آوري اطلاعات
- بازدید: 3781
این فیلم درسینما آزادی تهران و در 11 سانس به نمایش درآمده و علاقه مندان به تماشای این فیلم می توانند با مراجعه به سایت فروش بلیت های سینما آزادی با پرداخت ۱۰هزار تومان بلیت رزرو کنند.
اکران این فیلم در دیگر سینماهای سراسر کشور نیز شروع شده است.
فیلم سینمایی محمد رسول الله (ص) داستان فیلم کودکی پیامبر اسلام (ص) است و موضوع آن از روزهای آخر شعب ابوطالب آغاز می شود که حدود ۲۰ دقیقه فیلم از زمان حصر پیامبر(ص) در شعب ابوطالب است و سایر صحنه ها به صورت فلاش بک قبل از تولد تا مقطع ۱۲ سالگی رسول خدا (ص) را نشان می دهد.
**نقش آفرینان فیلم محمد رسول الله (ص)
بازیگران این فیلم به ترتیب علیرضا شجاع نوری در نقش عبدالمطلب ، مهدی پاکدل در نقش ابوطالب، ساره بیات در نقش حلیمه سعدیه، مینا ساداتی در نقش آمنه بنت وهب، محسن تنابنده در نقش ساموئل یهودی ، داریوش فرهنگ در نقش ابوسفیان، رعنا آزادی ور در نقش ام جمیل، حمیدرضا تاج دولت در نقش حمزه، صادق هاتفی در نقش بحیرا ، محمد عسگری در نقش ابولهب، هدایت هاشمی در نقش حناطه، نگار عابدی در نقش همسر حناطه، پانته آ مهدی نیا در نقش فاطمه بنت اسد و جعفر قاسمی در نقش حارث شوهر حلیمه ، در این پروژه سینمایی نقش آفرینی می کنند.
**تاریخچه فیلم
سینمای ایران سال های سال در انتظار رونمایی از فیلمی درباره زندگی حضرت محمد (ص) بوده است اما به دلایل مختلف این فیلم ساخته نشد تا اینکه کارگردان نام آشنای کشورمان مجید مجیدی تصمیم گرفت به خواست مردم و البته سینمای ایران لبیک گوید.
مجیدی برای ساخت فیلم محمد رسول الله (ص) انگیزه های محکمی داشت که به گفته وی آزرده شدنش از توهین به ساحت مقدس پیامبر(ص) در رسانه ای از کشور دانمارک انگیزه و چراغ سبزی برای ورود به این عرصه شد.
وی در نشست خبری اخیر خود در این باره گفت: حدود 9 سال پیش مرا به جشنواره ای در دانمارک دعوت کردند و می خواستند برایم بزرگداشت بگیرند همان روزها ماجرای توهین به ساحت مقدس پیامبر در رسانه ای در دانمارک پیش آمد و این مساله باعث شد که به این بزرگذاشت نروم و در آن جشنواره شرکت نکنم. آن روزها با خود گفتم چطور می توان در کشوری تجلیل شوم که به باورها و اعتقادات مسلمین توهین می شود.
وی افزود: به همین دلیل نامه ای به رییس وقت جشنواره نوشتم و اعلام کردم که نمی توانم در کشوری حضور یابم که به مقدس ترین ارزش ها و باورهای من توهین کرده است. من به آن جشنواره نرفتم ولی از همان موقع ذهنم مشغول این موضوع بود که چرا در کشور خودمان و در تمام این سال ها اثر هنری برای پیامبراسلام (ص) تولید نکرده ایم و منتظر مانده ایم تا آنها حرکتی داشته باشند و سپس جواب آنها را بدهیم.
مجیدی برای ساخت فیلمی بخشی از زندگی حضرت محمد(ص) عید قربان سال 1390 دست به کار شد و به گفته خودش ، اجازه ساخت این فیلم را هنگامی که برای حضور در جشنواره فیلم رویش به مشهد مقدس رفته بود، از امام هشتم شیعیان گرفت.
**ساختمان اصلی فیلم محمد رسول الله (ص)
مجیدی گفت: لوکیشن اصلی فیلم محمد رسول الله (ص) شهرک پیامبر اعظم (ص) بود و بیش از 70 درصد از فیلمبرداری این فیلم سینمایی در این شهرک انجام شد و بخش های دیگری از فیلمنامه در کرمان و عسلویه مقابل دوربین رفت. تنها بخش این فیلم سینمایی که در خارج از ایران فیلمبرداری شد صحنه های مربوط به حمله سپاه ابرهه به مکه بود و تیم تولید نیاز به سفر به هند داشت اما پس از به توافق نرسیدن با هندی ها این بخش از فیلم در آفریقا تصویربرداری شد.
**حضور رهبری انقلاب در مراحله ای از ساخت فیلم
مجیدی اظهارداشت: یکی از اتفاق های ارزشمند در این پروژه سینمایی بازدید مقام معظم رهبری از مراحل تصویربرداری فیلم سینمایی محمد رسول الله (ص) بود که از برکات این فیلم می توان برشمرد.
وی تصریح کرد: اکران فیلم از پایان جشنواره سی و سوم فیلم فجر با اکران محدود در برخی از محافل سینمایی آغاز شد و پس از آن اهالی سینما برای نخستین بار از شهرک پیامبر اعظم (ص) که لوکیشن اصلی (ساختمان) فیلم سینمایی به شمار می آید ، بازدید کردند.
** فیلم محمد رسول الله (ص) مناسب سریال هشت قسمتی
مجیدی افزود: پس از دریافت بازخوردهای متعدد از نمایش محدود این فیلم سینمایی تصمیم به انجام تغییراتی در مدت زمان فیلم گرفتم که در تدوین اولیه پنج ساعت فیلم به دست آمد که مناسب برای سریال 8 قسمتی است.
وی تصریح کرد: اما در دوره های مختلف و بر اساس بازخوردهایی که دریافت شد تدوین های مختلفی در مدت زمان فیلم ایجاد شد و در آخرین تغییرات نسبت به نسخه ای که دیده شده 18 دقیقه از فیلم کم شد و در حال حاضر زمان فیلم 2 ساعت و 58 دقیقه است.
منبع: سايت خبري ايرنا