•  شرکت خدمات تجارت؛در خدمت مردم ایران

    شرکت خدمات تجارت؛در خدمت مردم ایران

  • خشكشوئي و سفيدشوئي شركت خدمات تجارت

    خشكشوئي و سفيدشوئي شركت خدمات تجارت

  • سال 1403؛ جهش توليد با مشاركت مردم

    سال 1403؛ جهش توليد با مشاركت مردم

«تکنیک مثبت ‌20تایی» چیست؟

«تکنیک مثبت ‌20تایی»، روشی موثر و کارآمد برای تربیت فرزندان است که روی اجرای مقررات و نظم به شیوه‌ای مثبت متمرکز می‌شود.

بکارگیری روش‌های تربیتی مثبت مستلزم تمرکز والدین روی وضع قوانین و مقررات مثبت برای تربیت فرزندان است تا راحت‌تر و با درگیری و چالش کمتری بتوانند با مشکلات روزمره کنار بیایند.
کارشناسان تربیتی همواره بر آن هستند تا بدون نیاز به استفاده از روش‌های تنبیهی سخت به والدین در تربیت فرزندان‌شان کمک کنند. آنها همچنین معتقدند تکنیک‌های سخت و جدی تنبیهی به ویژه در بلندمدت در تربیت فرزندان تاثیرگذار نیستند.
طرفداران روش تربیتی مثبت براین باورند که با این تکنیک احتمال آنکه کودک از عزت نفس بیشتری برخوردار باشد و رفتار بهتری نشان دهد، خیلی بیشتر می‌شود.
سایت هلث لاین در مطلبی تازه به چند تکنیک تربیتی مثبت برای سنین مختلف کودک اشاره کرده که به شرح زیر است:

- نوزادان
1- نوزاد خود را در توجه و محبت غرق کنید.
2- با نوزاد خود صحبت کنید. صدای والدین برای نوزاد نه تنها منبعی از آرامش است بلکه به کودک کمک می‌کند تا در آینده بتواند راحت‌تر صداها را تشخیص دهد.
3- به نوزادتان گوش کنید. در صورتی که فرزند چندماهه شما قادر به تلفظ صحیح لغات نیست باز هم به او توجه کرده و با تکرار آنها به فرزند خود بفهمانید که به او گوش می‌دهید.
4- کودک چندماهه شما حتی تا قبل از رسیدن به یک سالگی می‌تواند کارهای خوبی مثل خوردن غذای سالمی که برای او تدارک دیده‌اید، انجام دهد. او را برای انجام این کارهای خوب و هرچند بسیار کوچک تشویق کنید.
5- برای دور کردن فرزند خود از موقعیت‌های خطرناک سعی کنید حواسش را پرت کنید. برخی والدین هنگام نزدیک شدن فرزند خردسالشان به اجسام خطرناک با فریاد زدن، او را از این کار منع می‌کنند در حالی که این رفتار باعث می‌شود عزت نفس کودک تخریب و حتی نسبت به این ممنوعیت کنجکاوتر شود.

- کودکان یک تا سه ساله
6- رفتارهای خوب را به فرزندتان نشان دهید. به گفته کارشناسان تربیتی، آموزش رفتاری نسبت به آموزش گفتاری در مدت زمان کمتری تاثیر خود را نشان می‌دهد. پس شما الگوی رفتاری خوبی برای او باشید.
7- روی رفتارهای مطلوبی که مورد نظرتان است بیشتر متمرکز شوید و برای هر رفتار خوبی که از او سر می‌زند، تشویق مناسبی در نظر بگیرید.
8- در مواقع لازم از روش «گوشه‌نشانی» استفاده کنید! جدا کردن کودک به طور موقتی از محیطی که در آن رفتار نامناسبی داشته را «گوشه‌نشانی» می‌گویند. به گفته کارشناسان تربیتی، مدت زمان این روش به ازای هر سال از سن کودک، یک دقیقه است یعنی برای کودکان دو ساله، دو دقیقه گوشه‌نشانی کافی است. همچنین لازم است زمانی که این مدت کوتاه به انجام رسید به فرزندتان چرایی و ضرورت انجام این کار را توضیح دهید.
9- به کودک خود اجازه دهید در برخی کارهای شخصی خود همچون تعویض لباس و مسواک کردن دندان‌ها مشارکت داشته باشد.
10- کودکتان را به انجام فعالیت‌های جدید و به دست آوردن تجربیات نو تشویق کنید.

- کودکان سه تا شش ساله

11- فرزندتان را تشویق کنید با دیگران مهربان باشد و با افراد بیشتری آشنا شده و دوستان بیشتری داشته باشد.
12- انجام برخی از امور ساده خانه را به فرزندتان بسپارید.
13- به فرزندتان اجازه دهید در تصمیم‌گیری‌هایی مثل انتخاب لباس و نوع میان وعده خود، نقش داشته باشد.
14- همیشه به فرزندتان توضیح دهید که چرا برای او نظم و مقررات تعیین می‌کنید و چرا از او می‌خواهید که در مواقعی به شیوه‌ای خاص رفتار کند.
15- در حل کردن مشکلاتشان به آنان کمک کنید.

- کودکان هفت تا 12 سال

16- به فرزندتان آموزش بدهید تا اهداف در دسترسی را برای خود تعیین کند.
17- تفاوت میان رفتار و امور اشتباه و صحیح را به او توضیح دهید.
18- هنگامی که در کنار فرزندتان نیستید قوانینی را برای او تعیین کنید که انتظار دارید آنها را رعایت کند. با افزایش سن، کودکان تمایل پیدا می‌کنند زمان کمتری را با والدین خود بگذرانند اما به این مفهوم نیست که اجازه دارند هر رفتاری داشته باشند. با این شیوه او می‌آموزد حتی در مواقع عدم حضور شما، رفتارهایش را به شیوه‌ای مثبت کنترل و مدیریت کند.
19- در این مرحله نیز فراموش نکنید رفتارهای صحیح و خوب او را مورد تشویق قرار دهید و هیجان مثبت خود را از کارهای مثبتی که انجام می‌دهد نشان دهید.
20- محبت و مهربانی را از فرزندتان در هر گروه سنی دریغ نکنید.

منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)

بهره اي از كلام وحي

وَسَخَّرَ لَكُمُ اللَّيْلَ وَالْنَّهَارَ وَالشَّمْسَ وَالْقَمَرَ وَالْنُّجُومُ مُسَخَّرَاتٌ بِأَمْرِهِ إِنَّ فِي ذَلِكَ لَآيَاتٍ لِّقَوْمٍ يَعْقِلُونَ
"سوره النحل, آيه 12"
و شب و روز و خورشيد و ماه را براى شما رام گردانيد و ستارگان به فرمان او مسخر شده ‏اند مسلما در اين [امور] براى مردمى كه تعقل مى‏ كنند نشانه‏ هاست 

اوقات شرعی

در محضر معصومين (عليهم السلام)

پيامبر صلي الله عليه و آله إنَّ اللّه َ يُحِبُّ إذا عَمِلَ أحدُ كُم عَمَلاً أن يُتقِنَهُ ؛
پيامبر صلي الله عليه و آله خداوند دوست دارد كه هرگاه يكى از شما كارى انجام مى دهد آن را استوار و درست به سامان رساند
(كنزالعمّال ، ح 9128)

طبيعت در آينه تصوير

site (20).jpg

مجله

آیا اینترنت بانک مطمئن است؟

به‌نظر می‌رسد در 5 سال اخیر نظر مردم در استفاده از اپلیکیشن‌ها کاملا عوض شده است. با این حال، استفاده کردن یا نکردن از برنامه‌های مخصوص انجام تراکنش‌های بانکی توسط کاربران، بستگی به نوع دستگاه مورد استفاده، بانک متصل به اپلیکیشن، شبکه‌ی ارتباطی و حتی محتویات داخل گوشی افراد دارد.

ادامه مطلب...

چرا صدای ضبط‌شده‌ی ما اینقدر متفاوت احساس می شود؟!

هر که تاکنون صدای خود را شنیده، می پرسد، آیا چیزی بدتر از این می شود که آدم صدای ضبط‌شده‌ی خود را بشنود؟ یا واقعا صدای من این طوریه؟
متأسفانه پاسخ مثبت است. وقتی به صدای خود گوش می کنید، آن صدا اثری از رسانایی استخوانی با خود ندارد.

ادامه مطلب...
شما اینجا هستید: Home گواهينامه ها شركت خدمات تجارت مجله خبري «تکنیک مثبت ‌20تایی» چیست؟