•  شرکت خدمات تجارت؛در خدمت مردم ایران

    شرکت خدمات تجارت؛در خدمت مردم ایران

  • خشكشوئي و سفيدشوئي شركت خدمات تجارت

    خشكشوئي و سفيدشوئي شركت خدمات تجارت

  • سال 1403؛ جهش توليد با مشاركت مردم

    سال 1403؛ جهش توليد با مشاركت مردم

۵ بیماری موبایلی را بشناسید

استفاده از فناوری‌های روز دنیا با بیماری‌های مختلفی همراه بوده که می‌تواند تهدید جدی برای سلامت انسان‌ها محسوب شود.

در سال های اخیر و در عصر فناوری، تلفن همراه، تبلت و لپ تاپ ها بخش جدایی ناپذیری از زندگی امروزه را تشکیل داده اند. اما وسایل ارتباطی جدید با بیماری های مختلفی همراه هستند که در دراز مدت برای انسان خطرناک بوده و می توانند انسان ها را تا پای صدمات و آسیب های جدی پیش ببرند.

* خواب نامنظم و افزایش بیماری های مختلف
تلفن های همراه در زمان خواب نیز در نزدیکی تخت یا محل استراحت قرار می گیرند تا با کوچکترین لرزشی به کنترل آنها پرداخته شود. این عادت همیشگی باعث اختلال در خواب و ابتلا به بیماری های مختلف را افزایش می دهد. پزشکان معتقدند الگوی نامناسب خواب با افزایش ابتلا به بیماری های مزمن در ارتباط است.

* ارتباط بین ارسال پیامک و کمردرد
نوشتن و ارسال هر پیامک با فشار زیادی بر ستون فقرات همراه است. ارسال دائمی پیامک و زاویه دار بودن سر باعث می شود تا ناحیه گردن و شانه ها دچار سایش شده و ستون فقرات را با مشکلات بسیاری مواجه کند که گاهی اوقات تا اعمال جراحی سخت و چندین ساعته پیش خواهد رفت و منحنی طبیعی ستون فقرات در اثر ارسال دائمی پیامک دچار تغییر شکل می شود.

* تاثیر نور آبی موبایل بر پوست
پزشکان معتقدند نور آبی و اشعه تلفن همراه با چروک های پوستی در ارتباط است. اشعه های موبایل به بافت پوستی نفوذ کرده و باعث مرگ سلولی می شوند که در نتیجه با لکه های پوستی و چین و چروک همراه خواهد بود.

* تاثیر تلفن همراه بر ضعیفی چشم
نور تلفن همراه و سایر وسایل ارتباطی مانند لپ تاپ، تبلت و تلویزیون های تخت می توانند به چشم آسیب رسانده و باعث ضعیفی چشم شوند.

* ارتباط بیماری دست ها و موبایل
محققان معتقدند ارتباط همیشگی و دائمی با تلفن های همراه و لپ تاپ می تواند ابتلا به بیماری های مختلفی مانند التهاب انگشتان، تاندون های دست و ... را به همراه داشته باشد.

منبع: سايت خبري تابناك

بهره اي از كلام وحي

ثُمَّ كُلِي مِن كُلِّ الثَّمَرَاتِ فَاسْلُكِي سُبُلَ رَبِّكِ ذُلُلًا يَخْرُجُ مِن بُطُونِهَا شَرَابٌ مُّخْتَلِفٌ أَلْوَانُهُ فِيهِ شِفَاء لِلنَّاسِ إِنَّ فِي ذَلِكَ لآيَةً لِّقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ
"سوره النحل, آيه 69"
سپس از همه ميوه‏ ها بخور و راههاى پروردگارت را فرمانبردارانه بپوى [آنگاه] از درون [شكم] آن شهدى كه به رنگهاى گوناگون است بيرون مي ‏آيد در آن براى مردم درمانى است راستى در اين [زندگى زنبوران] براى مردمى كه تفكر مي ‏كنند نشانه [قدرت الهى] است

اوقات شرعی

در محضر معصومين (عليهم السلام)

الإمامُ علىٌّ (ع): إذا هبت أمراً فقع فيه، فإنّ شدّة توقّيه أعظم ممّا تخاف منه.
امام علي (ع): هرگاه از كاري ترسيدي، خود را بـه كام آن بينداز. زيرا ترس شديد از آن كار، دشوارتر و زيان‌بارتر از اقدام به آن كار است.
(غررالحكم: 8955)

طبيعت در آينه تصوير

site (4).jpg

مجله

آیا اینترنت بانک مطمئن است؟

به‌نظر می‌رسد در 5 سال اخیر نظر مردم در استفاده از اپلیکیشن‌ها کاملا عوض شده است. با این حال، استفاده کردن یا نکردن از برنامه‌های مخصوص انجام تراکنش‌های بانکی توسط کاربران، بستگی به نوع دستگاه مورد استفاده، بانک متصل به اپلیکیشن، شبکه‌ی ارتباطی و حتی محتویات داخل گوشی افراد دارد.

ادامه مطلب...

چرا صدای ضبط‌شده‌ی ما اینقدر متفاوت احساس می شود؟!

هر که تاکنون صدای خود را شنیده، می پرسد، آیا چیزی بدتر از این می شود که آدم صدای ضبط‌شده‌ی خود را بشنود؟ یا واقعا صدای من این طوریه؟
متأسفانه پاسخ مثبت است. وقتی به صدای خود گوش می کنید، آن صدا اثری از رسانایی استخوانی با خود ندارد.

ادامه مطلب...
شما اینجا هستید: Home گواهينامه ها شركت خدمات تجارت مجله خبري ۵ بیماری موبایلی را بشناسید