•  شرکت خدمات تجارت؛در خدمت مردم ایران

    شرکت خدمات تجارت؛در خدمت مردم ایران

  • خشكشوئي و سفيدشوئي شركت خدمات تجارت

    خشكشوئي و سفيدشوئي شركت خدمات تجارت

  • سال 1403؛ جهش توليد با مشاركت مردم

    سال 1403؛ جهش توليد با مشاركت مردم

سمی که سوغات می‌آوریم!

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع کنترل غذا و دارو سازمان غذا و دارو، موادی که با عنوان رنگ زعفران بویژه از کشور عربستان به ایران می‌آورند را کاملا سرطان‌زا خواند و نسبت به استفاده از رنگ و پودرهای زعفرانی که برند مشخصی ندارند، هشدار داد.

دکتر حسین رستگار، درباره ,ورود رنگ زعفران به کشور با ورود حجاج از عربستان با بیان اینکه تقلبات زعفرانی یکی از تقلبات معمول است، گفت: رنگ‌هایی که با عنوان رنگ زعفران از خارج کشور و بویژه از عربستان توسط حجاج وارد کشور می‌شوند، رنگ‌هایی به نام تارتارازین (نوعی رنگ خوراکی غیرمجاز) هستند که اینها را به عنوان رنگ زعفران به جای زعفران یا به عنوان عصاره زعفران به همراه خود می‌آورند.
وی با تاکید بر سرطان‌زا بودن این ماده، افزود: گاهی افراد این مواد را به عنوان سوغات به کشور آورده یا آن را در غذا استفاده می‌کنند؛ چرا که قیمت این ماده نسبت به زعفران معمولی بسیار پایین‌تر است و رنگ و شکل زعفران را دارد. این درحالیست که نه تنها این ماده هیچ‌ یک از خواص زعفران را ندارد، بلکه سرطان‌زایی آن بسیار جدی است. رنگ تارتارازین ماده‌ای کاملا سرطان‌زا بوده و استفاده از این ماده به هیچ وجه توصیه نمی‌شود.
رستگار خطاب به حجاجی که از عربستان به کشور می‌آیند، گفت: اگر چنین چیزی را به عنوان سوغات می‌آورند، باید گفت که این ماده سوغات نیست بلکه یک سم است و نباید از آن استفاده کنیم.
پودر زعفرانی که عفران نیست!
مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع کنترل غذا و دارو به فروش موادی با عنوان پودر زعفران با قیمت پایین که بعضا توسط دستفروشان در مترو بفروش می‌رسد، اشاره کرد و گفت: این هم نوعی تقلب است؛ چرا که تقلب در زعفران زیاد است. برای مثال کلاله ذرت را رنگ می‌کنند، سپس آن را پودر کرده و به عنوان پودر زعفران می‌فروشند. مردم باید بدانند که این مواد به هیچ‌وجه زعفران نیست. زعفران باید کاملا برند باشد و روی آن آرم سازمان غذا و دارو و شماره پروانه بهداشتی وجود داشته باشد تا اگر شکایتی هم از محصول شد، بتوانیم آن را پیگیری کنیم.
رستگار همچنین گفت: بوی زعفرانی که در این پودرها وجود دارد از اسانسی است که به آن اضافه می‌کنند. این کار هم یکی از تقلباتی‌ست که صورت می‌گیرد. اسانس از موادی است که آن را در مواد مختلف مانند چای نیز اضافه می‌کنند. باید گفت که گاهی این اسانس‌ها خوراکی نیست و برای همین یکی از تقلبات استفاده از اسانس است و این بحث باید مدنظر قرار گیرد. زعفرانی که خریداری می‌شود باید بسته‌بندی بوده و برند آن هم مورد تایید باشد.
منبع: سايت خبري تابناك

بهره اي از كلام وحي

... رُكَّعًا سُجَّدًا يَبْتَغُونَ فَضْلًا مِّنَ اللَّهِ وَرِضْوَانًا سِيمَاهُمْ فِي وُجُوهِهِم مِّنْ أَثَرِ السُّجُودِ ...
"سوره الفتح, آيه 29"

...آنان را در ركوع و سجود ميبينى فضل و خشنودى خدا را خواستارند علامت [مشخصه] آنان بر اثر سجود در چهره‏ هايشان است اين صفت ايشان است ...

اوقات شرعی

در محضر معصومين (عليهم السلام)

الإمامُ علىٌّ (ع): كُلُّ امرئٍ يَلْقي ما عَمِلَ ويُجْزي بِما صَنَعَ.
هر انساني كرده خود را مي‌بيند و سزاي كردارش را مي‌گيرد.
(غررالحكم: 6918)

طبيعت در آينه تصوير

site (14).jpg

مجله

آیا اینترنت بانک مطمئن است؟

به‌نظر می‌رسد در 5 سال اخیر نظر مردم در استفاده از اپلیکیشن‌ها کاملا عوض شده است. با این حال، استفاده کردن یا نکردن از برنامه‌های مخصوص انجام تراکنش‌های بانکی توسط کاربران، بستگی به نوع دستگاه مورد استفاده، بانک متصل به اپلیکیشن، شبکه‌ی ارتباطی و حتی محتویات داخل گوشی افراد دارد.

ادامه مطلب...

چرا صدای ضبط‌شده‌ی ما اینقدر متفاوت احساس می شود؟!

هر که تاکنون صدای خود را شنیده، می پرسد، آیا چیزی بدتر از این می شود که آدم صدای ضبط‌شده‌ی خود را بشنود؟ یا واقعا صدای من این طوریه؟
متأسفانه پاسخ مثبت است. وقتی به صدای خود گوش می کنید، آن صدا اثری از رسانایی استخوانی با خود ندارد.

ادامه مطلب...
شما اینجا هستید: Home شركت خدمات تجارت مجله خبري سمی که سوغات می‌آوریم!