•  شرکت خدمات تجارت؛در خدمت مردم ایران

    شرکت خدمات تجارت؛در خدمت مردم ایران

  • خشكشوئي و سفيدشوئي شركت خدمات تجارت

    خشكشوئي و سفيدشوئي شركت خدمات تجارت

  • سال 1403؛ جهش توليد با مشاركت مردم

    سال 1403؛ جهش توليد با مشاركت مردم

اختتاميه بيست و هفتمين نمايشگاه بين المللي كتاب تهران

 نمایشگاه کتاب برای همیشه از مصلی میرود
امروز بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در حالی به پایان می‌رسد که برگزارکنندگان از احتمال جابجایی محل نمایشگاه، دریافت ورودی از بازدیدکنندگان و فعالان حوزه نشر هم از کاهش وجهه فروشگاهی نمایشگاه از سال بعد خبر می‌دهند.


پس از 11 روز سرانجام ساعت 20 امشب، درهای مصلی بسته می شود و این به معنای وداع با یکی از رویدادهای فرهنگی کشور است؛ نمایشگاهی که چند میلیون بازدیدکننده را از نقاط مختلف کشور و حتی دیگر کشورها به تهران کشاند.امسال در نمایشگاه اتفاقات زیادی رقم خورد. مشارکت ناشران گوناگون، حضور اهالی قلم با گرایشات مختلف فکری، راه اندازی سالن ترجمه معکوس برای نمایش آثار فارسی ترجمه شده به دیگر زبان ها، راه اندازی سالن تولید علم برای نمایش اسناد دست بالای علمی و راه اندازی سالن استقبال از نخبگان که پاتوقی برای اهل فرهنگ فراهم کرده بود، همه از فعالیت های مثبت نمایشگاه امسال بود.
محمد اللهیاری، معاون فرهنگی و اجرایی بیست و هفتمین نمایشگاه کتاب تهران درباره عمده تفاوت های این رویداد در دوره اخیر گفت: نمایشگاه امسال در چند حوزه گام هایی رو به جلو برداشت و همان طور که پیش تر وعده کرده بودیم، مردم این تغییرات را دیدند و پسندیدند.
او ادامه داد: یکی از این تغییرات در حوزه اطلاع رسانی بود. در سال های قبل اطلاع رسانی نمایشگاه سنتی تر بود، اما امسال چند اتفاق همزمان رخ داد. اللهیاری همچنین گفت: در حوزه فرهنگی که در سال های قبل در حاشیه بود، دیدیم اتفاقات خوبی رخ داد و در حوزه علمی نیز شاهد ارتقای کیفیت فعالیت ها بودیم. به گفته او، سراهای استقبال از اندیشمندان، سالن تولید علم و سالن ترجمه امسال برای نخستین بار راه اندازی و با استقبال اهل قلم مواجه شد. اللهیاری مجموع این فعالیت ها را باعث نزدیک تر شدن به فضای نمایشگاهی و کاسته شدن از فضای فروشگاهی توصیف کرد.

ورود بخش خصوصی به برپایی نمایشگاه
محمود آموزگار، دبیر اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران نیز درباره مهم ترین تفاوت های نمایشگاه بیان کرد: یکی از جدی ترین تفاوت ها، اداره بخش های مختلف از سوی بخش های تخصصی بود که در حوزه ناشران عمومی این کار اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران و اتحادیه آشنا انجام داد.
آموزگار با اشاره به انتخاب کشور افغانستان به عنوان مهمان ویژه بیست و هفتمین دوره نمایشگاه کتاب تهران افزود: اسفندماه از سوی اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران، تیمی به افغانستان اعزام شد و همین دیدار سبب شد افغانستان مهمان این دوره باشد.
در حالی که امروز ساعت 10 صبح طی مراسمی با حضور علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی، نمایشگاه به کار خود پایان می دهد، از حالا نگرانی هایی درباره دوره های آینده این رویداد مهم فرهنگی در کشور وجود دارد. یکی از مهم ترین این نگرانی ها، ایجاد مکان دائمی نمایشگاه است. طی چند روز گذشته محمدباقر قالیباف، شهردار تهران و احمد مسجد جامعی، رئیس شورای شهر تهران از شهر آفتاب به عنوان مکان دائمی نمایشگاه در دوره های بعد سخن گفته اند، اما علی اکبر اشعری، مدیر باغ کتاب به خبرنگار ما گفت شهر آفتاب باعث ریزش مخاطبان نمایشگاه می شود. به گفته اشعری، باغ کتاب با توجه به واقع شدن در تپه های عباس آباد می تواند محل خوبی برای برپایی نمایشگاه در دوره های آینده باشد.

احتمال پولی شدن ورود به نمایشگاه
امیرمسعود شهرام نیا، قائم مقام نمایشگاه هم در این باره در جمع خبرنگاران گفت: همه مسئولان مکان فعلی را مناسب این رویداد بزرگ نمی دانند، ولی برای جایگزین و راه حل، نظرات کمی متفاوت است.
دوستان در شهرداری و شورای شهر گزینه شهر آفتاب را بهترین گزینه می دانند. استاندار تهران، محلی در حکیمیه تهران را پیشنهاد داده است. خود مصلی هم همواره مورد توجه بوده است و در کنار آن مدیران باغ کتاب از آمادگی خود برای میزبانی نمایشگاه خبر داده اند. باید تا سال آینده کمیته ای به صورت جدی گزینه ها را مورد بررسی قرار دهد. این مقام مسئول درباره گرفتن وجه نقد از بازدیدکنندگان نمایشگاه گفت: این بحث بارها به شکل جدی و نیمه جدی مطرح شده و محسناتی دارد که می تواند کمک مالی برای نمایشگاه باشد و به تخصصی تر شدن نمایشگاه کمک کند.
او افزود: این موضوع باعث می شود تا آمار دقیقی از بازدیدکنندگان در اختیار مسئولان نمایشگاه قرار بگیرد، اما چون مصلی اقتضائات خاص خودش را دارد، این امکان امسال فراهم نشد و برای سال آینده قرار است قبل از نمایشگاه کار کارشناسی انجام بگیرد و احتمال این اتفاق وجود دارد.

منبع: سايت خبري تابناك
ساير مطالب اين گروه

بهره اي از كلام وحي

أَمَّن جَعَلَ الْأَرْضَ قَرَارًا وَجَعَلَ خِلَالَهَا أَنْهَارًا وَجَعَلَ لَهَا رَوَاسِيَ وَجَعَلَ بَيْنَ الْبَحْرَيْنِ حَاجِزًا أَإِلَهٌ مَّعَ اللَّهِ بَلْ أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْلَمُونَ
"سوره النمل, آيه 61"
[آيا شريكانى كه مى ‏پندارند بهتر است] يا آن كس كه زمين را قرارگاهى ساخت و در آن رودها پديد آورد و براى آن كوه‏ها را [مانند لنگر] قرار داد و ميان دو دريا برزخى گذاشت آيا معبودى با خداست [نه] بلكه بيشترشان نمى‏ دانند.

اوقات شرعی

در محضر معصومين (عليهم السلام)

امام على عليه السلام : أمضِ لِكُلِّ يَومٍ عَمَلَهُ فَإنَّ لِكُلِّ يَومٍ ما فيهِ ؛
امام على عليه السلام :كار هر روز را در همان روز انجام ده ؛ زيرا هر روزى را كارى است [ويژه آن روز] .
(نهج البلاغه ، نامه 53)

طبيعت در آينه تصوير

site (14).jpg

مجله

آیا اینترنت بانک مطمئن است؟

به‌نظر می‌رسد در 5 سال اخیر نظر مردم در استفاده از اپلیکیشن‌ها کاملا عوض شده است. با این حال، استفاده کردن یا نکردن از برنامه‌های مخصوص انجام تراکنش‌های بانکی توسط کاربران، بستگی به نوع دستگاه مورد استفاده، بانک متصل به اپلیکیشن، شبکه‌ی ارتباطی و حتی محتویات داخل گوشی افراد دارد.

ادامه مطلب...

چرا صدای ضبط‌شده‌ی ما اینقدر متفاوت احساس می شود؟!

هر که تاکنون صدای خود را شنیده، می پرسد، آیا چیزی بدتر از این می شود که آدم صدای ضبط‌شده‌ی خود را بشنود؟ یا واقعا صدای من این طوریه؟
متأسفانه پاسخ مثبت است. وقتی به صدای خود گوش می کنید، آن صدا اثری از رسانایی استخوانی با خود ندارد.

ادامه مطلب...
شما اینجا هستید: Home شركت خدمات تجارت مجله خبري اختتاميه بيست و هفتمين نمايشگاه بين المللي كتاب تهران