چشم انتظار اوییم که جای قبر تو را میداند
- توضیحات
- تاریخ ایجاد در 14 فروردين 1393
زندگی و شهادت حضرت فاطمه (س) یکی از نشانههای واضح مظلومیت شیعه در تاریخ است و قبر بینشانش، تا ابد مهر مظلومیت ایشان و ائمه اطهار روی زمین است؛ مهری ناپیدا که تا ظهور مهدی موعود، نمایان نخواهد شد.
امروز، جهان شیعه سوگوار شهادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) است؛ اویی که هم مادرِ پدر بود و هم تکیه گاه و مدافع همسر و چه غریبانه این عالم خاکی را با شهادتی دردناک ترک کرد تا میلیونها شیعه در صدها قرن، داغدارش باشند.چشم انتظار اوییم که جای قبر تو را میداند
روایت است که پیغمبر (ص) در حالت جان دادن، دختر عزیزش فاطمه (س) را خواست و نزدیکش نشانید و در گوش او رازی گفت که فاطمه سخت به گریه افتاد. پس از آن سخن دیگری گفت که ناگهان چهره فاطمه شکفته شد. همگان از دیدن این دو منظره متضاد متعجب شدند.
راز این سخن را از حضرت فاطمه زهرا خواستند که فرمود: نخست پدرم خبر مرگ خود را به من گفت، بسیار محزون شدم و عنان شکیبایی از دستم بشد، گریه کردم. او نیز متأثر شد، دیگر بار در گوشم گفت: دخترم! بدان تو نخستین کسی از خانواده هستی که به زودی به من ملحق خواهی شد. به شنیدن این بشارت خوشحال شدم. پدرم فرمود راضی هستی که «سیده نساء العالمین و سیده نساء هذه الامة» باشی؟ فاطمه گفت: به آنچه خدا و تو بپسندید، راضیام.
فاطمه سرور زنان عالم و سرور زنان این امت؛ این نوگل خندان باغ رسالت بر اثر تندبادهای حوادث، زود پرپر شد و چندی پس از پدر بزرگوارشان به ایشان پیوست. آری، مرگ پدری مهربان و دگرگونیهایی که پس از رسول خدا (ص) روی نمود، روح و جسم دختر پیغمبر (ص) را آزرده ساخت. ایشان در روزهایی که پس از مرگ پدر زیست، پیوسته رنجور، پژمرده و گریان بود. هرگز رنج جدایی پدر را تحمل نمیکرد و برای همین بود که چون خبر مرگ خود را از پدر شنید لبخند زد.
حضرت فاطمه ـ علیهاالسلام ـ به عنوان یک مبلغ دین از توان بالایى برخوردار بود. از نظر علم جز با امام معصوم هرگز قابل مقایسه نیست و از نظر اخلاق و برخوردها باید وى را با پدر بزرگوارش مقایسه کرد. آن حضرت روش برخورد با مردم و به ویژه کسانى که در حوزه دین ابهاماتى داشتند، از پدرش یاد گرفته بود.
او پاکی مریم را داشت و سرور بانوان بهشتی است؛ او زنی بهشتی بود و هرگاه پیامبر ـ صلی الله علیه و آله ـ مشتاق بهشت میشد، او را میبویید. در عبادت و علم و عمل در اوج قرار داشت و کار او به حدی بالا بود که رضایت و غضب او نشانه رضایت و غضب الهی بود، زیرا پیامبر ـ صلی الله علیه و آله ـ فرمودند: «خدا برای رضایت او راضی میشود و برای غضب او غضبناک.» و خداوند نخواهد بخشید آنان که برای این بانوی بزرگوار روزهای سختی پیش آوردند و شرایط را به سمتی بردند که تشییع پیکر مطهرش در شب انجام شود.
زندگی و شهادت حضرت فاطمه (س) یکی از نشانههای آشکار مظلومیت شیعه در تاریخ است و قبر بینشانش، تا ابد مهر مظلومیت ایشان و ائمه اطهار روی زمین است؛ مهری ناپیدا که تا ظهور مهدی موعود، نمایان نخواهد شد و این گونه است که قرنها چشم انتظار اوییم که جای قبر سرور بانوان بهشت را میداند.
منبع: سايت خبري تابناك